#EdheTi RADIOIMMAGINARIA

RADIOIMMAGINARIA

Radioimmaginaria Edhe Ti Radioimmaginaria flet te gjitha gjuhet e botës. Radioimmaginaria është e para dhë e vetmja rrjetë mediatike për adoleshentët nga 11deri ne 17 vjec. Jemi adoleshentë, duam të themi cfar mendojmë dhe kjo eshtë metoda më e mirë...

 • 10 April 2019, 2:28 pm

  #castelsanpietroterme Film super!

  Play
  10 minutes 9 seconds
 • 20 March 2019, 3:28 pm

  #castelsanpietroterme Floket me te bukura!

  Play
  11 minutes 5 seconds
 • 6 March 2019, 3:46 pm

  #castelsanpietroterme Irida Gjergji, Muzikë dhe modernitet

  Play
  9 minutes 51 seconds
 • 20 February 2019, 3:46 pm

  #castelsanpietroterme Muzike Internacionale apo patriotizem?

  Play
  12 minutes 23 seconds
 • 8 March 2018, 4:00 pm

  Kleanti live

  Play
  5 minutes 40 seconds
 • 18 August 2017, 4:00 pm

  Tots Som Barcelona

  Play
  1 minute 23 seconds
 • 4 May 2017, 2:32 pm

  Per Solidaritet

  Play
  11 minutes 51 seconds
 • 13 April 2017, 2:34 pm

  Nga Italia per Shqipetaret

  Play
  11 minutes 28 seconds
 • 30 March 2017, 2:37 pm

  Figurant per nje foto! ;)

  Play
  9 minutes 31 seconds
 • 16 March 2017, 3:30 pm

  Nese mendoni jeni inteligjent!

  Play
  11 minutes
 • 2 March 2017, 3:32 pm

  Rrenat e adoleshenteve!

  Play
  11 minutes
 • More Episodes? Get the App
© MoonFM 2023. All rights reserved.